BORTARESOR
KALENDER
<februari 2019>
tiontofr
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728
FRAKTIONER
GSGBG TILL IPHONE
REGLER

Följande regler gäller för Grönsvart Göteborgs bortaresor.

Anmälningar

Samtliga anmälningar är bindande. Vid eventuellt förhinder/avanmälan skall detta ske senast en vecka före avresa. Den som anmäler sig och inte dyker upp på resan får betala anmälningsavgiften retroaktivt. Det är inte möjligt att anmäla sig till någon ny resa, så länge man har en skuld till föreningen.

För att erhålla eventuella medlemsrabatter på resorna skall giltigt medlemskort kunna uppvisas under resan. Inte glömma hemma!

Ombord på bussen

Avresa sker från Gustav Adolfs Torg om ej annat anges. Bussen lämnar Göteborg på utsatt avresetid och vi har dessvärre ingen möjlighet att vänta på folk, så se därför till att vara på plats i god tid före avresa.

Reseledaren beslutar om när, var och hur länge vi stannar för att äta, röka eller lätta på trycket. Vänligen respektera detta.

Använd papperskorgarna och skräpsäckarna på bussarna. Onödig nedskräpning tolereras ej. Eventuell skadegörelse på bussen interiör ser vi högst allvarligt på och om någon person, mot förmodan, utför något sådant kommer denne att hållas ansvarig och ersättningskyldig.

Det är tillåtet att förtära egen dryck ombord på bussarna, men gör det förståndigt och med hänsyn till andra.

Så fort matchen är slut och vi tackat laget för insatsen är det dags att bege sig till bussen.

Vi ansvarar inte för kvarglömda föremål på bussen. Se därför till att göra en extra koll innan ni lämnar bussen vid hemkomst.

Reseledaren har rätt att efter tillsägelse avvisa personer som uppträder störande eller allvarligt bryter mot dessa regler.

Tips på förbättringar

Vi vill hela tiden göra våra resor bättre och smidigare! Har du något tips eller förslag till förbättringar, så tveka inte att höra dig. Maila i så fall till resor@gronsvartgbg.se.

MEDLEMSKAP 14
SOUVENIRER

Green Lion
Pikéer: 350 kr

CR Webbyrå Söne Buss Folie & Papper Punkstore CityPub Rockhouse

Designed & Powered by: CR Webbyrå