OM GRÖNSVART GÖTEBORG

Grönsvart Göteborg är en supporterförening till Göteborgs Atlet & Idrottssällskap.

Föreningen bildades på hösten 2003 och föreningens huvudsyfte är att kunna bidra till ett ännu större engagemang kring GAIS. Genom att arrangera olika aktiviteter i samband med matcher hoppas vi att oavsett ålder, kön eller andra oväsentligheter få med så många som möjligt i att skapa en härlig stämning kring vårt favoritlag. Dels för att dem som redan är med skall trivas och dels för att bidra till att fler människor når insikt i det viktigaste här i livet.

Uppladdning inför hemmamatcher

Innan hemmamatcherna träffas vi på City Pub, där medlemmar i Grönsvart Göteborg erbjuds kraftigt reducerade priser på både mat och dryck. Här anordnas även olika typer av arrangemang som gör uppladdning inför matchen lite roligare. På vår pub skall du känna dig lika välkommen oavsett om du väljer att komma själv eller tillsammans med andra.

En levande hemsida

En annan stöttepelare i vår verksamhet är denna eminenta hemsida där vi successivt ger er det senaste om vad som händer inom GAIS, samt om vad som händer på supporterfronten.

Bortaresor

Grönsvart Göteborg har som ambition att arrangera resor till samtliga GAIS bortamatcher.

Off Season aktiviteter

Som bekant finns det massvis med trevliga gaisare. Många har stått bredvid varandra i flera års tid, men vet knappt vad personen intill heter. Vi vill genom olika aktiviteter under uppehållen ge möjligheten att tillsammans ha lite skoj och lära känna gaisaren brevid.

Så välkommen till Grönsvart Göteborg och en värld full av GAIS!

MEDLEMSKAP 14
SOUVENIRER

Green Lion
Pikéer: 350 kr

CR Webbyrå Söne Buss Folie & Papper Punkstore CityPub Rockhouse

Designed & Powered by: CR Webbyrå