FRAKTION SKARABORG

Uråldriga kyrkor, Amerikanska bilar, Svea Vagga, Birger Jarls liv och Skapandet av Sverige, Kloster och Korsriddaren Arn har satt norra delarna av västra götaland på kartan för en stor del av Sverige och nordens befolkning. Nu sprider sig de anrika grönsvarta ränderna till dessa trakter. Grönsvart Göteborgs Fraktion Skaraborg har sett dagens ljus!

Vår vilja och målsättning är att få tillstånd en enad gruppering för att resa på matcher, träffas över ett par öl, och när resa är olösbart, ses på nån centralt belägen krog för storbildstv.

Resorna i vår egen regi kommer att samla upp folk på olika, men ännu ej bestämda platser i skaraborg och ner via Herrljunga, Vårgårda och Alingsås. Resorna kommer att ha ett något lägre pris för de som är medlemmar i GSGBG och GSSKBG än för utomstående.

Nyheter kommer löpande att presenteras på gronsvartskbg.se och via e-post till er som är medlemmar och boendes i vårt upptagningsområde.

Medlemskapet som gäller är Grönsvart Göteborgs. För att teckna medlemskap, vänligen knata in på gronsvartgbg.se och ansök GENAST! När detta är gjort får du gärna maila oss! Vill du få information från oss? Skicka i så fall dina kontaktuppgifter via e-post till oss på hakan@gronsvartskbg.se eller martin@gronsvartskbg.se.

Nos Nihil Efficere Non Possumus - För Oss Är Ingenting Omöjligt

En för alla - Alla för GAIS!

MEDLEMSKAP 14
SOUVENIRER

Grönsvart Göteborg
T-Shirts: 100 kr

CR Webbyrå Söne Buss Folie & Papper Punkstore CityPub Rockhouse

Designed & Powered by: CR Webbyrå